Email Jiří míček 30.1.2020

Vážená rado,
mě a mnoho dalších lidí jste opět zklamali, když po otevřeném zasedání rady a školení rozhodčích děláte opět kotrmelce a neplatí to, co se dohodlo ….
Řekl jsem si , že se na to můžu vykašlat, že to stejně nemá smysl , když si stejně uděláte zase vše podle sebe… ale nedá mi to….

Měly být rozděleny žákovské kategorie na klasické SRC a komerčky, na čemž jsme se dohodli v Luštěnicích a pořádány 2 MČr ,ale  opět další zápis rady  toto změnil…

Můžete mi doložit progres toho, že se děti , kterým se rozdaly komerčky a opačně PR/24 zůčastnují nějakých závodů opačné kategorie?
Já to považuji za zbytečně vyhozené prostředky, protože nevidím ty davy dětí, které jste slibovali…

Vidím, že děláte zásadní změny i v komerčkách  a stížnost Jirky Hamety mě překvapuje…
Zmínil zde kluby DDM Bílina a SRC Česká Třebová… Já proti těmto lidem nic nemám, ale – v sekci klubů SMČR nejsou …
Když jsem měl dotaz při rozdělování materiálu dětem z Bíliny, bylo mi řečeno, že se provádí registrace klubu v Bílině a děti jsou dočasně registrováni v Mostě…  Jak to tedy je?

Vím, že jsem rejpal, ale řekněte mi , kdo dělal na žákovském mistráku v Mostě přejímku v kategorii PR/24 a kolik modelů z 28 účastníků vyhovělo pravidlům a mělo motor třídy X12 se štítkem?

Stránky KAum jsou stále nepřehledné , neůplné a tajenmé…!!!

V posledním zápise rady jsou rozděleny dotace na seriály MČr…
– Kde jsou propozice těchto seriálů a pravidla?

Kdy a v jakých kategoriích je pořádáno MČr scale ? v kalendáři nic takového není !!! a Bývalý seriál Grand prix scale již pěkně dlouho neexistuje…

Další téma je členství v planet 32… proč by SMČR mělo vstupovat do spolku , který nemá právní podstatu? Jedná se o skupinu fanoušků plastových modelů…

A další perlička- 3.12.2019 v zápisu rady zveřejněný záměr pro podání žádosti na pořádání soustředění mládeže – s termínem podání žádosti do 15.12. tedy do 12 kalendářních dnů… trošku šibeniční, že?
Ani se nemusím ptát , kdo se přihlásil….

Pánové – rada byla vždy servis klubům a ne diktatura…
Prosím zamyslete se nad vším, co děláte !!!

Jura Míček

PS: žádám o zveřejnění do sekce náměty a připomínky !